Популярне

Студенти Тернопільського вишу поспілкувалися з заступником Міністра освіти і науки Єгором Стадним

18 грудня 2019 р. в ТНПУ завітав заступник Міністра освіти і науки Єгор Андрійович Стадний. Студенти мали можливість поспілкуватися з Єгором Стадним в Освітньому хабі в рамках засідання Відкритого дискусійного клубу успішних людей.

Представив гостя присутнім ректор ТНПУ проф.Б.Б.Буяк, він же був модератором зустрічі.  

З перших хвилин зустрічі Єгор Андрійович заручився підтримкою молоді завдяяки своїй щирості, доброзичливості і відкритості, розповівши про власну сім'ю і напружений графік роботи, який не дозволяє багато уваги приділяти донечці. 

Розмова була невимушеною, демократичною та іннтерактивною: студенти мали можливість ставити запитання, а спікер відверто відповідав і, в свою чергу, раз-у-раз звертався з питаннями до аудиторії. 

Автора найкращого запитання очікував приємний подарунок - футболка з логотипом ТНПУ.
 
Регламент дозволяв торкатися найрізноманітніших тем. В полі уваги молоді були освіта і альтруїзм, академічна доброчерність і майбутнє суспільства, освітні субвенції, демографічна криза, педагогічна практика, гуманітарні та технічні науки, страх школярів перед ЗНО та батьківський вплив, про заробітну плату молодих вчителів та освітянську профспілку, навчання іноземних студентів, написання магістерських робіт та державні стандарти. 
 
Окремо спікер зупинився на стипендіальному забезпеченні студентів, зокрема на функціях академічної і соціальної стипендії та висловив свої міркування щодо адресності допомоги.  А ще детально відповів на питання щодо розмірів оплати за гуртожиток та матеріального забезпечення студмістечок.

Атмосфера зустрічі сприяла продовженню розмови, але шановні гості поспішали на потяг.
 
Наприкінці зустрічі Єгору Стадному  вручили посвідчення стейкхолдера, а ще він отримав подяку за особистий приклад і мотиваційний виступ та символічні брендові подарунки від ТНПУ.

Емма Кец
Всі статті автора

Тернопіль

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією