Популярне

Тернопільська школа №10 відзначає поважний ювілей

Веселі перерви, нестандартні уроки та цікаві гості. 75 років з дня заснування святкують у тернопільській школі №10. Вік навчального закладу поважний, тому відзначають із розмахом.

У десятій школі Тернополя сьогодні немає часу сумувати ні учням, ні вчителям. Тут майстер класи від акторів і спортсменів, інтелектуальні запитання від директора, веселі перерви та урочисті лінійки. Так колектив навчального закладу святкує день народження школи - 75 років. Долучились до заходу і батьки.

Учні особливо радіють такій події. Адже замість звичних уроків за шкільними партами - практично весь день провели на вулиці. Тут для них організували активності: актори, юристи та спортсмени поділились секретами своєї роботи. А школярі пробували себе у різних професіях. Частина учнів все ж день провела за партами та настрій у них святковий, бо ж кажуть, ювілей поважний.

"В нас є інтелектуальна гра. Ми граємо її з іншими класами, приїжджають гості з Одеси, Донецька Галичини", - кажуть учні. 

Вчителі у свою чергу кажуть, аби уроки були цікавими навчаються разом із учнями. Слідкують за усіма новинками та кожного дня вдосконалюються. Пані Галина вчителем української мови працює вже 33 роки. Зізнається, ні разу не виникала думка змінити місце роботи, адже тут панує неймовірна атмосфера.

"Наша школа справді найкраща, тому що дружній колектив, працьовитий надзвичайно, творчий і завжди вмотивований", - каже вчителька української мови та літератури Тернопільської ЗОШ №10 Галина Волинець.

Керівництво школи каже, робитимуть усе, аби учням і надалі було комфортного здобувати знання. Тому у майбутньому запланували багато цікавих проектів.

"Є ідея створення медіалабораторії. Хочемо створити шкільний театр, ми включаємось у міжнародні проекти, які дадуть можливість дітям і вчителям розвиватись", - наголошує директор Тернопільської ЗОШ №10 Андрій Газилишин.

Святкуватимуть ювілей 2 дні. Найкращих вчителів, учнів та батьків нагородять 18 жовтня у Драматичному театрі. 

 

Емма Кец
Всі статті автора

Тернопіль

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією